Over mij

Over Eva

Hi! Ik ben Eva, een 29-jarige reisfanaat met een enorme liefde voor fotografie en reizen. Reizen maakt mij het gelukkigste mens op aarde. Het liefst reis ik iedere maand naar een nieuwe bestemming, ver weg of dichtbij huis. Om de mooiste landschappen te ontdekken, andere culturen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten. In het verleden volgde ik een opleiding toerisme, ik behaalde mijn propedeuse en werkte daarna twee jaar op een reisbureau. Daarna vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik schreef me in voor de opleiding Communication & Multimedia Design, waar ik verliefd werd op het vak fotografie. In 2011 rondde ik mijn opleiding af en haalde ik mijn bachelor.

Nu reis ik zoveel mogelijk de wereld over en fotografeer ik het liefst fotogenieke steden, interessante mensen en bijzondere landschappen. Fotografie en reizen: een combinatie die perfect bij me past. Als ik niet op reis ben, ben ik te vinden in het mooie Breda, waar ik samenwoon met grote liefde Ivo. Dat is ook meteen degene die mij besmette met het reisvirus. Je maakt mij blij met een groot stuk New York cheesecake, reisfilms en interessante documentaires, een spontane trip naar Berlijn, lekker eten en een round-the-world ticket.

Over Guided by Curiosity

Guided by curiosity is mijn persoonlijke reisblog en creatieve uitlaatklep; een blog waarop ik mijn verhalen en fotografie deel. Ik hoop je met mijn reisverhalen en foto’s te inspireren ook de wereld te ontdekken. Om je nieuwsgierig te maken. Want het is mijn nieuwsgierigheid die me naar alle mooie plekjes op deze aardbol brengt. Ik schrijf voornamelijk reisverhalen, maar op mijn blog vind je ook veel reistips en fotoblogs.

Volg de laatste updates op social media

Facebook
Twitter
Instagram

Waar was ik?

2014: Gent, Lissabon, Berlijn (3x), Parijs, Indonesië, Andalusië
2015: Portugal, Brussel, Rusland, Mongolië, China, Berlijn, Thailand, Cambodja
2016: Barcelona, Groningen, Haarlem, Ierland, New York, Boston, Berlijn (3x) Frankfurt, Basel, Innsbruck, Hamburg, Peru
2017: Dubai, Sri Lanka, Amsterdam, Berlijn (2x), Slovenië, Kroatië, Italië, Gent, Londen

Contact met mij opnemen? Stuur een e-mail naar info@guidedbycuriosity.com en je ontvangt spoedig een reactie.